Marketing

Jeg har i 25 år haft det privilegium at arbejde med markedsføring på et højt niveau for virksomheder som fx Volkswagen, Aarstiderne, IBM, VisitNorway, Ret&Råd Advokater og mange flere. Det gør, at jeg i dag er lidt af ‘en schweizerkniv’, når det kommer til markedsføring og optimering af hele virksomhedens afsætningsproces. Jeg har et skarpt analytisk blik for hele processen og vil hurtigt kunne komme med et kvalificeret bud på, hvor jeres mest ‘lavthængende marketingfrugter’ er.

Ikke så meget snak – eksekvering frem for alt
Men jeg er ikke kun til præsentationer og analyser. Jeg er også manden, der kan eksekvere. Jeg kan hjælpe jer med at få styr på CRM-databasen og jeres permissions. Jeg kan lave og udsende jeres e-nyhedsbreve, give liv til jeres SoMe-tilstedeværelse og foranledige, at I kontinuerligt får opdateret jeres hjemmeside (afhængigt af jeres CMS). Og har I brug for analyser eller gennemførelse af spørgeskemaundersøgelser, er jeg også manden, der kan hjælpe.

Har I brug for en ny hjemmeside eller et nyt og mere moderne udtryk, så kender jeg dygtige folk, der kan hjælpe med det til en konkurrencedygtig pris i forhold til kvaliteten. Og har I brug for mere avancerede tekniske løsninger, har jeg også kontakter i baghånden til det.

Så kort fortalt kan I få en kompetent rådgiver og sparringspartner, der samtidig kan sørge for, at tingene løber af stablen som planlagt. Samarbejdsformen kan vi altid snakke om.

Kontakt os

Lad os tage en snak om jeres behov og udfordringer.

Den første snak er altid gratis.

Kontakt Stig Andersen på
20 43 79 10
eller
andersen@subsupport.dk