Rådgivning og sparring

Jeg har i over 20 år sparret med virksomheder i forhold til deres forretningsdrift og afsætningsmuligheder. Og i lige så mange år har jeg selv været iværksætter og daglig virksomhedsleder. Så jeg ved, hvordan det er. Lige fra bestyrelsesarbejde og strategi til den daglige drift og dens mange små trivialiteter.

Spil bold med en erfaren herre

Med den erfaring i bagagen kan I bruge mig på mange måder. Både som Trusted Advisor, der kan lægge øre til de udfordringer, I tumler med ledelsesmæssigt og som sparringspartneren, der kan være med til at understøtte arbejdet med at sætte en ny retning for virksomheden (og/eller ledergruppen). Jeg er ikke coach, men praktiker med et godt greb om mange fagdiscipliner. Det hele for nylig suppleret med en bestyrelsesuddannelse.

Fra indsigt til handling – det vigtigste og samtidigt sværeste

Med mig som jeres rådgiver og sparringspartner vil I altså få en person, der hurtigt vil kunne sætte fingeren på de ømme punkter, men som samtidigt har en forståelse for, at hverdagen også skal fungere. For mig er det vigtigste, at det ikke bare bliver ord og snak, men at indsigterne bliver omsat til handling. Kun på den måde kan I skabe varig forandring.

Kontakt mig

Lad os tage en snak om jeres behov og udfordringer.

Den første snak er altid gratis.

Kontakt mig på
20 43 79 10
eller
andersen@subsupport.dk